+31 (0)20 750 83 80 info@optibus.nl

EXACT SOFTWARE

Exact Synergy

Met Exact Synergy beheer je al je gegevens van klanten, medewerkers, projecten en workflows overzichtelijk gestructureerd in een centraal systeem. Op die manier vinden je medewerkers alle informatie eenvoudig terug en ontstaat één bron van waarheid.

Voeg waarde toe aan je onderneming met deze webgebaseerde oplossing

Realiseer meer efficiëntie dankzij gebundelde processen en gekoppelde informatie

Werk doeltreffender door meer duidelijkheid, structuur en een heldere samenwerking

Profiteer van optimaal resultaat: betere bedrijfsprestaties

Functionaliteit

 • De belangrijkste kernfunctionaliteiten die Exact Synergy je biedt:
  • CRM
  • HRM
  • Documenten
  • Workflow
  • Uitgebreide app ondersteuning

CRM van a tot z

Met de CRM module leg je uiteraard de gegevens van al je relaties en contactpersonen vast. Als je daarnaast zowel de documenten (inclusief in- en uitgaande mail) én workflows aan je klanten linkt, beschik je over een volledige klanthistorie. Met Sumatra Fusion krijg je ook nog eens aanvullende informatie uit Exact Globe zoals omzethistorie, openstaande orders en openstaande posten. Tot slot ondersteunt Synergy CRM je volledige klantcyclus van lead tot klant, inclusief offertemanagement. Zo heb je altijd het volledige overzicht van al je klantinformatie.

Al je documenten centraal

Doordat je al je documenten en mailberichten van relaties centraal vastlegt in Exact Synergy, ontstaat een overzichtelijk en centraal archief. Hierbij is het belangrijk dat je al je gegevens zoveel mogelijk aan elkaar linkt. Zo kun je bijvoorbeeld een document zowel aan een klant als aan een medewerker linken. Als je dit consistent doorvoert, kan iedereen de juiste informatie veel eenvoudiger terugvinden vanuit diverse invalshoeken.

Gestructureerde workflow

Met workflows leid je, heel simpel gezegd, uit te voeren taken op een gestructureerde manier door de organisatie. Aan de hand van deze workflows definieer je delen van je bedrijfsprocessen en je medewerkers voeren deze uit. Denk hierbij aan vakantieaanvragen (van medewerker naar leidinggevende naar HR), een terugbelverzoek van een klant of het opvolgen van een offerte. Omdat je de workflow van tevoren volgens je wensen hebt ingericht, garandeert een workflow dat je medewerkers het proces op de juiste manier doorlopen.

Door werkzaamheden in workflows vast te leggen, krijg je inzicht in je totale werkvoorraad. Hierdoor ben je in staat eventuele knelpunten te signaleren en doorlooptijden te bewaken. Dit levert een belangrijke bijdrage aan je procesverbetering en optimalisatie. Door middel van rapportages kun je knelpunten in kaart brengen, voor het management maar ook voor de medewerkers zelf die daardoor beter hun eigen werk kunnen prioriteren.

Gebruiksvriendelijke mobiele apps

Voor Exact Synergy zijn diverse apps voor je beschikbaar:

 • CRM App voor mobiele telefoons (iOS en Android)
 • HRM App voor mobiele telefoons (iOS en Android)
 • Declaratie App voor mobiele telefoons (iOS en Android)
 • Service Management App voor service monteurs (iPad)

Onze partners

Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu