+31 (0)20 750 83 80 info@optibus.nl

Consultancy

Consultancy & Support

Je gebruikt Exact en add-ons dagelijks in je business. Onze belangrijkste activiteit is om jou daarin te ondersteunen. Daarbij beschik je bij ons altijd over een vaste consultant die kennis heeft van je specifieke situatie en omgeving. Ook wanneer andere consultants of programmeurs de werkzaamheden uitvoeren, verloopt de coördinatie nog steeds via je vaste consultant. Zo heb je altijd één aanspreekpunt, wel zo helder.

 

Onze manier

Z

Wij staan voor je klaar, wat je vraag ook is

Als je een vraag of verzoek hebt, bieden wij altijd een oplossing. Of dit nu een korte/eenvoudige vraag is of een complexer/uitgebreider verzoek. We maken daarbij geen onderscheid tussen support en consultancy.

Vragen of problemen? Bel ons!

Heb je vragen of problemen, bel ons dan gerust. Wij handelen verzoeken af in volgorde van jouw prioriteit en in onderling overleg.

Projectleider voor grote projecten

Heb je grote projecten? Dan zetten we een projectleider in. De projectleider is altijd inhoudelijk betrokken en verricht ook zelf consultancywerkzaamheden binnen het project, als een meewerkend voorman. Zo is de projectleider altijd volledig op de hoogte.

Onze partners

Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu