+31 (0)20 750 83 80 info@optibus.nl

Add-on Software

Add-on software helpt met het versterken van uw huidige software pakketten

Haal maximaal rendement uit uw Exact omgeving met add-on software. De mogelijkheden van uw Exact software kunnen met add-on software aanzienlijk worden uitgebreid.

ons aanbod aan add-ons

Waar wij mee kunnen helpen

Elvy Factuurverwerking

Elvy is gespecialiseerd in factuurverwerking en fiattering. Met factuurverwerking wordt uw inkomende facturen gedigitaliseerd en geautomatiseerd voor efficiënte afhandeling van uw facturen.

Sumatra

Sumatra Software is gespecialiseerd in het rapporteren van informatie uit Exact Software. Sumatra gaat een duidelijke stap verder in haar informatievoorziening dan Exact Globe Next en Synergy. Dit wordt bereikt door het standaard meeleveren van meer dan 100 rapporten en diverse mogelijkheden voor eindgebruikers om in de eigen informatiebehoeften te voorzien.

Orbis

Uw administratie integreren met uw ERP-systemen? Uw e-mailsystemen integreren met uw werkprocessen? Of, uw webshop integreren met uw CRM-systemen? Iedereen werkt met meerdere systemen tegenwoordig, dus integratie is niet langer een wens, maar tegenwoordig een must.

Magento Webshop

Magento is wereldwijd een van de meest populaire aanbieders van webwinkelsoftware. Dit succes is mede te danken aan de gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteit van Magento.

Onze partners

Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu