+31 (0)20 750 83 80 info@optibus.nl

EXACT SOFTWARE

Exact International

Internationaal zakendoen betekent dat je rekening moet houden met verschillende talen en de lokale wet- en regelgeving. Voor internationale organisaties heeft Exact specifieke landenversies beschikbaar, inclusief veelal lokale ondersteuning vanuit Exact support.

Voldoe overal aan de lokale vereisten

Heb alle informatie van alle vestigingen in één centraal systeem

Run je internationale business, altijd en overal

Functionaliteit

Speciaal voor de internationale markt heeft Exact landenversies van Exact Globe ontwikkeld. Deze bieden je functionaliteit voor je:

  • BTW-aangifte
  • Verplichte aangiftes
  • Betalingsverkeer
  • Rapportage vereisten
  • Betalingscondities

Let op: in sommige landen is het verplicht om gebruik te maken van landspecifieke software (o.a. in Duitsland).

Synergy Enterprise

Met Exact Synergy kun je het beheer van je stamgegevens zoals debiteuren, crediteuren en artikelen centraliseren en daarmee minimaliseren. Je kunt de informatie uit meerdere administraties als rapportage beschikbaar maken met Exact Insights of vanuit Synergy met Sumatra Fusion. Al je internationale vestigingen kunnen Synergy gebruiken, wat een goede basis vormt voor een gestandaardiseerde organisatiebrede werkwijze en centrale aansturing van al je buitenlandse vestigingen.

Ondersteuning / support

De Nederlandse dealer van het hoofdkantoor bedient jou als Nederlandse internationale klant. De belangrijkste reden hiervoor is dat het hoofdkantoor over het algemeen de implementaties in verschillende landen aanstuurt en dat de lokale inrichting moet aansluiten bij de werkwijze van dat hoofdkantoor.

Exact heeft buitenlandse vestigingen voor support van lokale klanten. Optibus adviseert je echter om je buitenlandse vestigingen zoveel mogelijk te supporten vanuit het hoofdkantoor. Hierdoor houd je zicht op eventuele problemen en veranderingen in werkwijze en voorkom je dat buitenlandse vestigingen een eigen manier van werken ontwikkelen. Voor landspecifieke vragen kun je uiteraard altijd gebruik maken van de lokale support van Exact.

Onze visie

Optibus heeft veel ervaring met internationale implementaties van Exact Globe & Synergy. Bij ons is je internationale business dus in goede handen. Onze belangrijke uitgangspunten hierbij zijn:  

  • Standaardisatie van zowel inrichting als werkwijze
  • Gecentraliseerd beheer van stamgegevens waardoor één bron van waarheid ontstaat
  • Centrale ondersteuning van je buitenlandse vestigingen om je gewenste werkwijze optimaal te ondersteunen en te waarborgen
  • Gestandaardiseerde rapportages voor al je vestigingen
  • Controle van je processen door middel van rapportages voor zowel het operationeel management van de vestigingen als voor centraal management

Onze partners

Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu