+31 (0)20 750 83 80 info@optibus.nl

EXACT SOFTWARE

Exact Cloud

Met Exact Cloud, de cloudoplossing voor Exact Globe en Synergy, wordt je omgeving professioneel beheerd door de experts van Exact.

Optimaal beveiligd

Volledig ontzorgd

24/7 beschikbaarheid

Geen eigen hardware of systeembeheerders nodig

Geen investeringen en maandelijkse betaling

Flexibel op- en afschalen

Applicatie ondersteuning door de consultants van Optibus

Hoe werkt het?

Uw databases worden gemigreerd naar de SQL servers van Exact Cloud. Voor Exact Globe wordt een remote desktop beschikbaar gesteld desgewenst inclusief Office. Web applicaties zoals Synergy, Sumatra en ElvyWeb worden geactiveerd via eigen beveiligde URL’s die direct benaderbaar zijn met twee weg authenticatie (MFA). Eventuele koppelingen tussen applicaties worden geconfigureerd door Exact. Na de definitieve migratie is je omgeving direct gebruiksklaar.

Systeembeheer en updates

Het technische beheer van servers en backups wordt geheel door Exact verzorgt, hier heb je geen omkijken naar. Ook eventuele software updates worden door Exact verzorgd zodat altijd gebruik gemaakt kan worden van een actuele versie. Voor gebruikersbeheer is een portal beschikbaar.

Naast het gebruik van Exact gerelateerde applicaties is het ook mogelijk om je mail en documenten in de Exact Cloud onder te brengen. Op die manier ontstaat één centrale plek waar alle bedrijfsgegevens veilig zijn gecentraliseerd.

Het systeembeheer wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde organisatie van Exact, het voormalig Parentix in Amsterdam.

Applicatie ondersteuning

De licenties van de gebruikte applicaties wijzigen niet, je krijgt alleen een extra contract voor Exact Cloud hosting. Support op applicaties wordt verricht door de consultants van Optibus die daar waar nodig nauw samenwerken met Exact Cloud support. In de praktijk is de scheiding vrij duidelijk en verloop deze samenwerking goed. Bij Optibus heb je een vaste consultant die op de hoogte is van jouw situatie en daardoor op de vertrouwde manier ondersteuning kan leveren voor jouw omgeving.

Onze partners