+31 (0)20 750 83 80 info@optibus.nl

EXACT SOFTWARE

Volledig ontzorgd met Exact

Met Exact Cloud, de cloudoplossing voor Exact Globe en Synergy, wordt je omgeving professioneel beheerd door de experts van Exact. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server.

Je software is optimaal beveiligd

De experts van Exact ontzorgen je volledig

Je profiteert van 24/7 beschikbaarheid

Geen eigen hardware of systeembeheerders nodig

Geen investeringen maar maandelijkse betaling

Flexibel op- en afschalen

Applicatie ondersteuning door de consultants van Optibus

Je overstap naar de cloud. Hoe werkt het?

Je databases worden gemigreerd naar de SQL-servers van Exact Cloud. Voor Exact Globe wordt een remote desktop beschikbaar gesteld, inclusief Office als je dat wilt. Webapplicaties zoals Synergy, Sumatra en ElvyWeb worden geactiveerd via eigen beveiligde URL’s die je direct kunt benaderen met twee-factor-authenticatie. Eventuele koppelingen tussen applicaties worden geconfigureerd door Exact. Na de definitieve migratie, kun je direct gebruikmaken van je nieuwe omgeving.

Systeembeheer en updates

Het technische beheer van servers en back-ups wordt geheel door Exact verzorgd, hier heb je geen omkijken naar. Ook eventuele software-updates verzorgt Exact zodat je altijd gebruik kunt maken van een actuele versie. Voor gebruikersbeheer is een portal voor je beschikbaar.

Naast het gebruik van Exact-gerelateerde applicaties, is het ook mogelijk om je mail en documenten in de Exact Cloud onder te brengen. Op die manier ontstaat één centrale plek waar al je bedrijfsgegevens veilig zijn gecentraliseerd. Het systeembeheer wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde organisatie van Exact (voorheen Parentix, in Amsterdam).

Applicatie-ondersteuning

De licenties van de applicaties die je gebruikt wijzigen niet, je krijgt alleen een extra contract voor Exact Cloud hosting. Support op je applicaties wordt uitgevoerd door de consultants van Optibus, die daar waar nodig nauw samenwerken met Exact Cloud support. In de praktijk is de scheiding van taken vrij duidelijk en verloopt deze samenwerking goed. Daar merk jij als klant dus niets van. Bij Optibus heb je altijd een vaste consultant die op de hoogte is van jouw situatie en daardoor op de vertrouwde manier ondersteuning kan leveren voor jouw omgeving.

Onze partners

Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu
Exact Globe + menu